Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklotrenažéry
- vyuzije aj cela rodinka
- na kondicku, aj na terapie
povodne som si ho kupila pre seba. ale hned po zlozeni sa zapacil mojmu 11 rocnemu ztp syncekovi (tazka forma autizmu), ktory na nom ,, jazdi,, aj niekolkokrat denne :) skvela kupa. velmi odporucam.
Reakcia značky Hop-Sport
srdečne Vás pozývame na ďalší nákup!
Tím obchodu Hop-Sport.
- Možnosť nastaviť výšku aj vodorovnú polohu sedadla.
- Úplne tichý chod
- Výborná cena vs. kvalita
Cyklotrenažér je veľmi tichý a jednoducho nastaviteľný presne podľa potreby. Posed je rovnaký ako na reálnom bicykli, čo je super nakoľko bicyklujem hlavne vonku. Veľkou výhodou je podložka pod trenažér, ktorá uľahčuje manipuláciu na plávajúcej podlahe (odtiahnuť od steny pred telku a podobne). Veľká spokojnosť už po prvých kilometroch a pomáha aj pri rehabilitácii.
Mam ho od konca minuleho roka a zatial velka spokojnost. Vyborny trenazer.
funguje
- Vynikajúci produkt, kvalita materiálu akú som za túto cenu nečakal.
- Plne nastaviteľný a ovládateľný. Pevná konštrukcia a dobrá stabilita.
- Doteraz 250km odjazdené so spokojnostou
- Nedá sa nastaviť poloha počítača, naklapanie... Pevne prichytený a bohužiaľ bez svietivosti displeja. Ťažko sa sledujú údaje pri používaní.
Reakcia značky Hop-Sport
teší nás takáto úspešná spolupráca
Tím obchodu Hop-Sport.
- výška sedla a riadidlá sa dajú nastaviť podľa môjho cestného bicykla
- pukanie v náboji
Už po pätnástich minútach začalo pukať v stredovom náboji,je to veľmi nepríjemné a kazí to pôžitok z „jazdy‟ .Pri každom otočení kľluky o 360,cítiť puknutie,ktoré sa prenáša cez pedále do nôh.Zatiaľ mám „odjazdené ‟ 4x1 hodinu.Kúpu tohto trenažéra som oľutoval.
Reakcia obchodu Fitham.sk
Dobrý deň, pravidelné klepanie ozývajúce sa zo stredu cyklotrenažéra je v 99 % prípadov spôsobené málo dotiahnutými pedálmi, riešime to občas u rôznych modelov, všetkých značiek. Poprosím vás teda oba pedále naozaj silno dotiahnuť (vždy v smere šliapania), to by malo pomôcť :-) a stroj by mal potom byť absolútne tichý.
- Super tichý , dobre nastaviteľný
Super tichý , dobre nastaviteľný …
Som veľmi spokojný
lahka, rychla montaz
Reakcia obchodu Hop-sport
srdečne Vás pozývame na ďalší nákup!
Top materiál
teší nás takáto úspešná spolupráca
Tím obchodu Hop-Sport.
- kvalitný výrobok za dobrú cenu
Duvlan Saratoga
Pridané: 10. januára 2024
(naposledy upravené 10. januára 2024)
Zakúpený v Duvlan.sk
Ten kto zabezpečuje balenie produktu a na riadidlách zabalí stred do plastovej chráničky a následne stiahne dokola páskou tak že ste nútení tento obal prestrihnúť aalebo prerezať a až potom zistíte že sú tam zabalené aj káble ktoré poškodíte. Blb ktorý nerozmýšľa. Predsa buď to obalím niečím priesvitným takže to je vidno alebo a aj pri priesvitnom balení dám nálepku s upozornením že sú tam káble.
Zatiaľ vyskúšaný 7x, po treťom tréningu trošku vŕzga sedlovka zo sedadlom , nepomohlo ani dotiahnutie skrutiek, inak mašina funguje dobre, prednastavené programy pekne menia záťaž , vyskúšal som len tie pre pokročilých , takže spokojnosť.Aplikácie som ešte nestihol vyskúšať.
Pri tréningu si zapínam netflix na mobile a dávam ho na držiak pod displejom ,vtedy sa stráca spojenie z hrudným pásom Sigma a vypadáva zobrazenie tepu.
Po dvoch týždňoch výrobok odporúčam.
- tichý chod
- ľahko sa skladal
Nestabilné nefunkčne brzdy technicky nula ked sedite udieratr kolena pri bicyklovani najhoršia kúpa tovar som musela vrátiť
Tlačný šroub brzdy je mio stred,tlačí iba do rohu,tým pádom sa prevrátí celá brzda.
Zatial super
- vsetko
- Ak je v nom bajk. Nezlozite ho aby zaberal menej miesta. Ak b byte zapasite z miestom je to trochu nevyhoda
tichy chod. Rychla instalacia. Realisticky pocit. Volnobeh perfektny.
Hop-Sport Indoor Cycling HS-065IC Delta
Pridané: 7. decembra 2023
(naposledy upravené 7. decembra 2023)
Zakúpený v Hop-sport
Tvrdé sedadlo nie dobré nastaviteľné
Reakcia obchodu Hop-sport
pekne Vám ďakujeme za pozitívne hodnotenie!
- Jednoduché používanie
- Nutná zručnosť zo začiatkom tréningu...
Zobrazujem 41 - 60 zo 405 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...21 Ďalšie »