Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklotrenažéry
- Kvalita za rozumnú cenu
- Nestabilné určite nie pre ťažšie osoby možno tak do 70 kg už vôbec nie ako je uvedené na webe 130 kg , ťažko sa prechádza stupňami záťaže hlavne medzi 2 a 3 , Sedadlo obyčajné potreba hneď vymeniť
Tichý chod
- Zatial spokojnost.
- Robustný trenažér, pekný dizajn - za prijateľnú cenu
- Cvičenie a zábava v jednom
- Celkom dobre funguje ked je sparovany
- Sem-tam vypadav spojenie so Zwiftom.Zatial skuka bola len cez Bluetooth..
- Takmer čisto mechanický, teda menšia šanca kazu kvôli vade elektroniky
- Už prvý stupeň šľapania nie je úplne jednoduchý
- Tichy chod,kvalitny vyrobok za tu cenu.
- Nie je dobre vidno rozsah záťaže na koliesku.
- Affordable
- Adjustable Resistance
- Sturdy
- Loud
Great product for the price. I was quite pleased to find that the product includes the ability to adjust the resistance without dismounting the bicycle. I use it with my mountain bike and it works great with my wider tires. One warning: It's VERY loud when in use. There may be more expensive versions that make less noise, though I haven't done the research. Overall, I would definitely recommend this product.
- Tichý chod , stabilita
- Chýba držiak na fľašu
Produkt splnil base ocakavania, manzel tiez ako rekracny cyklista velmi chvali.
Tichy chod.
Výzerá byť OK vzhľadom na pomer cena/kvalita. Sedí mi hlavne veľkostne, vhodný aj na výšku nad 190cm.. uvidíme životnosť..
- tovar splnil moje očakávania
Elite NOVO MAG FORCE
Pridané: 12. januára 2021
(naposledy upravené 12. januára 2021)
Zakúpený v Cycology.cz
- Lahká montáž, a tichý chod
Všetko v poriadku , len ukazovateľ srdcovej frekvencie ukazuje nepresné údaje.
- Je veľmi pekný a hlavne veľmi tichý.
- Držiak na tablet alebo mobil, kedykoľvek sa dá pozerať filmy a pritom cvičiť.
- Robustný ťažký stroj
- Vďaka predné kolieska sa dá ľahšie presunúť na iné miesto
- Nerovnomerná podlaha ? Nevadí, da sa nastaviť aby cyklo trenažér bol rovný ako vodorovné na milimetre presne.
- Sedadlo sa dá vymeniť podľa seba, pre pohodlie..stačí zájsť do obchodu pre bicykle.
- Cyklopc informácia: čas, srdcová frekvencia a dĺžka km.
Neukazuje koľko si približne spálil kalórie. Predpokladám že za 30min. sa dá spáliť cca 300kj.
Reakcia obchodu Fitshop.sk
veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie.
Sme radi, že ste tovar zakúpili u oficiálneho distribútora značky HOUSEFIT pre Slovenskú republiku.
Ako jediný poskytujeme montáž trenažérov, prípadné reklamácie a servis riešime priamo u zákazníka.
S pozdravom,
Tím Fitshop
www.fitshop.sk
Zatiaľ ho mám len krátko ale spokojnosť. Presúvanie bez problémov, je naozaj tichý. Držiak na fľašu ale dosť chýba.
Mám trenažér len chvíľu a zatiaľ .
absolutna spokojnost...tak ako to bolo povedane predajcom...plus bonus instalacie a podrobne vysvetlenie...odporucam...
Zobrazujem 221 - 240 zo 405 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...21 Ďalšie »