Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklotrenažéry
- Velmi tichy chod, urcite sa netreba bat, ze by rusil susedov, ledva ho pocut priamo v izbe
- Pevny, stabilny,slapat v stoji sa da uplne v pohode aj dlhe minuty
- Velmi jednoducho sa da poskladat, som zena, zvladla som to za par minutiek sama, kluce su pribalene
- Vpredu su kolieska, hoci je to stroj vacsej vahy, vdaka kolieskam sa da pohodlne presunut, kam potrebujete
- Ako pisu aj ostatni, pri prechode z 2 na 3jku je citelny rozdiel... Pricom pri ostatnych stupnoch obtiaznosti to tak nie je...
Produkt spĺňa všetky technické parametre ako su uvádzane v reklamnom popise produktu.Zatial plná spokojnosť s funkčnosťou trenažéra.Pekné aerodynamicke riešenie kostry trenažéra- celkový vzhlad výborny.
Spokojnosť ! Ľahko sa dá poskladať a funkčne je O.K.
Produkt sme vybrali, pretože sme hľadali niečo kvalitné za dobrú cenu. Tento stroj je vhodný aj pre vyššiu osobu, je pekný, kvalitný, ľahko sa skladá, nezaberá vôbec veľa miesta, je nastaviteľný a meria potrebné údaje počas jazdy. Sedanka je veľmi mäkká, z čoho sme boli milo prekvapený. Pre domácu jazdu priamo z obývačky, keď prší či sneží a nedá sa ísť von na bicykli, je určite vhodný. Sme spokojní, odporúčame.
- Veľmi tichý
- Kazeta je súčasťou balenia
Výborný trenažér, ktorý reálnejšie simuluje jazdu v exteriéri.
- Tichý a kvalitný
- Maximálna spokojnosť
Aby bol trenažér tichý treba používať hladký úzky plášť hlavne to platí pri MTB biku.
Reakcia obchodu Fitshop.sk
veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie.
Sme radi, že ste tovar zakúpili u oficiálneho distribútora značky ELITE pre Slovenskú republiku.
Ako jediný poskytujeme montáž trenažérov, prípadné reklamácie a servis riešime priamo u zákazníka.
S pozdravom,
Tím Fitshop
www.fitshop.sk
chcelo by to lepšie držiaky na zem, ale inak účel spĺňa, cvičíme počas koronavíru :-D
- Najlepsi pomer cena/vykon vo svojej kategorii
- Originalna ELITE aplikacia pre Android ma chyby a je prakticky nepouzitelna. Nastastie produkt je velmi dobre kompatibilny s inymi aplikaciami napr. XERT, takze tato nevyhoda nie je zavazna.
Momentalne pouzivam trenazer s MTB bicyklom (radenie 2x11 - prehadzovacka Shimano XT). V spojeni s aplikaciou XERT na Android mobile funguje bezchybne. Prijemne ma prekvapila dokonala integracia aplikacii XERT a STRAVA. Urcite dopurucujem aj pre MTB nadsencov pre sprijemnenie dlhych zimnych vecerov ;-).
Elite NOVO MAG FORCE
Pridané: 19. októbra 2020
(naposledy upravené 14. novembra 2020)
Zakúpený v Cycology.cz
bez problemu, jednoduché zostavenie
Objednala som ho preto, že manžel po poslednom skialpovaní v apríli má problém s kolenom a sezóna bikovania von skončila, výšľapy do hôr musel prerušiť, a je druhá vlna COVID-19, sme radi, že ho môžeme používať.
Apropo: Podľa videa je sedadlo/dosadajúca kovová plôška iná, v ohnutej časti bez posilňujúceho oblúka a na ráme bola vydrolená farba, nachádzala sa na obale, tá časť je trochu hrdzavá. Trochu je otlačený materiál na riadidlách.
- Vynikajuci interaktivny trenazer, s presnym meranim vykonu a minimalna hlucnost
- jednoduchá montáž a inštalácia
Reakcia obchodu Fitshop.sk
veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie.
S pozdravom,
Tím Fitshop
www.fitshop.sk
- Masívny
- Tichý
- Plynulý prechod zaťaženia pri prehodení stupňa magnetického odporu na kolečku
- Slušná kvalita
- Za ponúkanú cenu máte profi stroj
- Chýbajúci držiak flašky
- Nadväzujúc k hore uvedenému, nemožnosť dokúpenia prídavnej výbavy (napr. aj interaktívnejší displej)
Mám kolesá 29" ,rýchla bezproblémová montáž,návod v sl. jazyku priložená.Kvalita výrobku celkovo fajn. Je tichý, záleží od dezénu na kolese. Za tie peniaze super.
- Tichučko, asi najlepšie čo teraz je
- 2 mesiace sufferfest ako bonus k tomu
- pôsobí kvalitne, uvidíme kolko vydrží
- Skvelý stroj, som spokojná
- Dodané v takom stave rozloženia, že je jednoduchá montáž.
Nie je funkčný.
máme ho sestavený krátce, vše ok
Zobrazujem 261 - 280 zo 405 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...21 Ďalšie »