Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklotrenažéry
- pekny a moderny dizajn
- navod v cestine
- lahka montaz
- velmi ticha prevadzka
Produkt pouzivam velmi kratko, ale zatial som s vyberom spokojna
- Ja to neviem vhodné oceniť ale spokojnosť a šťastie v očiach môjho muža hovoria za všetko.
- Cyklotrenažér je stabilný, nehlučný, pohodlný.
- zdá sa byť odolný
- tvar riadítok s vykrútením dohora mi nevyhovuje, lepšie by asi bolo vypustiť ich dopredu
- Produkt prekročil moje očakávanie dá sa na ňom veľmi dobre zatrénovať, montáž je jednoduchá .Záťaž sa dá jednoducho nastaviť od minima po maximum. Hlučnosť sa viacej prejaví pri vysokom zaťažení ,ktoré málokto dlho vydrží.Pre domáce použitie odporúčam
Reakcia obchodu Fitshop.sk
veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie.
Sme radi, že ste tovar zakúpili u oficiálneho distribútora značky ELITE pre Slovenskú republiku.
Ako jediný poskytujeme montáž trenažérov, prípadné reklamácie a servis riešime priamo u zákazníka.
S pozdravom,
Tím Fitshop
www.fitshop.sk
Široké možnosti pripojenia ostatných zariadení, ostáva už len trénovať na 110 procent.
Funguje aj bez pripojenia na el. sieť, samozrejme bez interaktívnej väzby.
- Jednoduchá montáž
- Možno hlučnejší chod ale dá sa prekryť hudbou.
- Tvrdé sedlo
- asi najlacnejší kvalitný direct drive trenažér
- funguje spoľahlivo
- smart
- lepší než jeho predchodca Turbo Muin
- nie je "real", čiže napr. pri jazde "do kopca" sa nezvyšuje odpor, ale to som vedel pri kúpe a zodpovedá to cene
Ak nechcete investovať do trenažéra 600 a viac euro, tak je to dobrá voľba.
- Dvojstupnovy odpor
- Cena 240eur
- Kompaktnost
Valce su tiche, velmi lahko sa skladaju maju nejaku pruzinu v sebe.
Odpor sa da nastavit
0 - nulovy odpor avsak stale vacsi ako bezne valce bez odporu, az do takmer 300w
1 - prvy stupen takmer do 400w
2 -druhy stupen tesne cez 500w
Su uzsie takmer o 5cm ako lacnejsie bez odporu, no problem to nie je, neprekaza to.
Mensie vibracie a hluk ako lacnejsie valce bez odporu
Kupil by som ich aj druhy krat
Stabilný, pevný, jednoduchá montáž pri skladaní, ľahký presun z miesta na miesto vďaka kolieskam na prednom stabilizátore,
bol mi odporučený a som s nim spokojný
- maly skladny, lahko prenositelny
- jednoducha montaz prisiel skoro zlozeny
- nahradna os zadneho kolesa
- rychle vlozenie aj odobratie bycikla
- asi po 5 minutach zacina smrdiet spalenim a prichadza to z tej casti kde je magnet
- treba specialnu alebo aspon dusu s hladkym povrchom lebo cim drsnejsia guma tym vacsi hluk
ovladanie obtiaznosti kombinaciou packy od trenazera a aj s prehadzovanim na bicykli. bycikel je o par cm vyssie ako normalne.
Jednoduche zlozenie, ticha prevadzka, vyborny pomocnik pre zimne pocasie pre vnutornu ciklystiku. Odporucam - je to adekvatna cena k prevedeniu. Hodi sa k tomu dokupit rovno aj podlozka.
Reakcia obchodu Fitshop.sk
veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie.
S pozdravom,
Tím Fitshop
www.fitshop.sk
- mimo to, že to hučí, je to fajn, len sa bojím, čo povedia susedia
- cítim sa, ako keby som jazdil na kosačke
- tým som chcel povedať, že je veľmi hlučný
- odporučil mi ho fitnes trener
- Je to darček, dúfam, že poteší
- Není to ako normálne na bicykli ale cez zimu je to fajn.
- Dobra cena
zlozitejsia montaz
Zatiaľ ešte nemá svojho majiteľa ale vyzerá dobre tak určite bude dobre slúžiť.
Zobrazujem 341 - 360 zo 405 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...21 Ďalšie »