Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklotrenažéry
- Kvalitna konstrukcia,pekny vzhlad , dobry na domace cvicenie ci spestrenie obyvacky , kvalitny pc , dobry pocit pri cviceni ,
- Nic , snad len obcas ked pride nechut do cvicenia a uvedomi si clovek ze tolko euro do toho dal :)
Odporucam tento kvalitny ciklotrenazer Diadora je pekny a splna vsetky funkcie , moze sa pouzit aj ako dekoracia do obyvacky , odporucil by som to kazdemu komu zalezy na svojom zdravy a chce nieco pre seba pozitivne spravit .
- Super stabilita.Lahka montaz.
- Sedadlo by mohlo byt kvalitnejsie.
Celkovo spokojnost.
- nezaberá veľa miesta, slúži na účel, ktorý som si vybrala, vyhovuje lepšie ako rotoped, spĺňa moje požiadavky
- rozhodla som sa zo zdravotných dôvodov
- nezaberá veľa miesta, slúži na účel, ktorý som si vybrala,
- produkt je kvalitný, cenovo prístupný, spĺňa moje požiadavky, je priamo od výrobcu,
- používam ho každý deň min. 20 minút
- vrelo ho odporúčam
- kúpou produktu chcem urobiť niečo pre svoje zdravie ale aj zdravie mojej rodiny
- s kúpou som veľmi spokojná
- nízka cena
- počítač
- jednoduchá montáž
- vcelku robustná konštrukcia
- trochu nevyvážený zotrvačník
myslím si, že tonto cyklotrenažér je dobrou voľbou pre domáce neprofesionálne cvičenie. Vyvážený pomer kvalita/cena spĺňa všetky moje požiadavky. Je robustný a pevný, nenaklána sa a ani inak "nehojdá".
- Som veľmi milo prekvapená na domáce použitie je úplne perfekný.Rozhodovala som sa medzi týmto a insportline a som rada že som sa rozhodla pre HouseFit vyzerá dobre a cvičí sa na ňom fakt skvele.
- zatiaľ nemám nič nakoľko ho mám len krátko
Nemenila by som za nijaký iný momentálne.
- mne velmi vyhovuje je tichý a tak ako na každom treba na nom makať...
- zatial nič negatívne
všetko je o.k. odporúčam
- jednoducha instalacia
- dostatocny odpor valca
- tichy
- stabilny
- skladny
- nejde to samo a treba slapat ;-)
Kvalitny trenazer s tichou prevadzkou, jednoduchy princip, nema sa co pokazit. Zataz sa reguluje prehadzovackou na bicykli co je rovnake ako pri jazde vonku a nie je teda nutny dodatocny regulator zataze. (Zataz je zavisla od vahy cyklistu - v mojom pripade - 98kg to znamena vacsiu zataz ako pri jazde vonku pri rovnakom prevode)
Takyto cyklotrenazer je univerzalny pre rozne velkosti bicyklov , clovek jazdi na rovnakom bycikli ako vonku , po treningu sa da schovat pod postel, nestane sa z neho vesiak na oblecenie.
Je lahko prenositelny. Odporucam dokupit oporu pod predne koleso.
takze hudbu do sluchadiel a makat!
- dobre ovladatelny, prehliadny displej
- spatne sedadlo, moc tvrde, cvicenec na problem vydrzat na nom sediet cele cvicenie
ok
- Dobrá cena, funkčnosť
- Trochu hlučnejší, kvalita niektorých dielov by mohla byť lepšia
Zatiaľ funguje ako má...
- dobre vyzera,
- robustna konstukcia,
- jednoduche zlozenie
- nic
mam ho 1 den
- vyhovujúci aj na väčšiu záťaž
OK, nákup v zľave
- prijateľná cena
- nenáročný
- sedadlo
trošku nepohodlné sedadlo vzhľadom k riadidlám, ak to tak môžem nazvať.
- dobra kvalita mohutne prevedenie dobre rozpätie záťaže ľahká manipulácia aj zlozenie neni náročne
- trochu nepohodlne sedlo výmena nutná aspoň v našom prípade trochu hapruje tachometer ale neni to vada treba pedalovat nie kukat :D akou rýchlosťou ideš
odporúčam produkt cena je super profi prevedenie
- Robustný, tichý chod, pekný dizajn, ľahká montáž.
- Mám ho len druhý deň. Chaotický počítač - rýchlosť ukazuje aj pri maximálnom snažení sa hociktorého člena rodiny (20 - 53 rokov/ maximálne 3 - 4 km/h t.j. menej ako bežná chůdza.
Všetko ostatné o. k.. Pokúsim sa cez víkend reklamovať, potom pridám - ako som pochodil.
- Všetko okrem..
- ...počítač zobrazuje chaotické údaje
Cvičí sa na ňom výborne, ale počítač zobrazuje nie celkom zrozumiteľne rýchlosť a prejdenú vzdialenosť. Za tú cenu sa to však dá prehliadnuť.
- princip toho stroja sa velmi priblizuje realnemu bicyklovaniu
- velmi stabilny
- pohodlny
odporucam hlavne kvoli servisu zakaznika !!!
- kvalita aj cena
som spokojná
- Masívne, robustné prevedenie.
- Hlučný, drnčí !!!
- Katastrofálny merač tepu - na zaplakanie.
- Merač veľký ako hovado, samý zbytočný balast a plast.
- Brzda nanič.
- Držiak na fľašu nanič kvalita a miesto.
- Volant totálne neergonomický.
- Sedadlo strašne tvrdé.
- Nevyvážený zotrvačník, háďže.
Celkovo nanič.
Zle, zle, celé zle !!!
Čo z toho, že rám je masívny.
Pocit z "jazdy" nanič !!!
- potrebný pre môj sedavý spôsob práce a po rekonvalescencii
- Mohol by mať vyššiu výšku nastavenia sedla lebo priemerná výška obyvateľstva rastie.
Vlastne OK
- lahka montaz
- kvalitny material
- trening v pohodli domova
trening v pohodli domova
Zobrazujem 381 - 400 zo 405 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 19 [ 20 ] 21 Ďalšie »